Acaba el procés de selecció de la persona que assessorarà el regidor José Castellón

Aquesta setmana, Guanyem Figueres hem tancat el procés de selecció, iniciat el mes de juliol, per designar la persona que ocuparà el càrrec d’assessora del nostre regidor, José Castellón. Vam rebre 6 candidatures i després de la valoració dels coneixements i experiències curriculars, i de la posterior entrevista personal, s’ha escollit Francesc Sais, qui donarà suport tècnic i organitzatiu al regidor José Castellón en les àrees que són de la seva responsabilitat: habitatge, desenvolupament comunitari i promoció de la participació.

Des de fa dos mesos, Guanyem Figueres hem estat treballant per bastir una estructura eficient i útil per a la ciutat, amb voluntat de dur a terme les propostes polítiques que dúiem al programa electoral. En línia amb la transparència política que hem mantingut des del primer dia, la designació de la figura d’assessor no s’ha fet de forma directa, sinó que es va obrir la convocatòria seguint les especificacions i necessitats expressades pel regidor i la fitxa del lloc de treball aprovada per ple municipal.
El procés de selecció ha comptat amb 6 persones candidates, els currículums de les quals han estat analitzats per un equip de Guanyem Figueres que n’ha valorat la formació i l’experiència. S’ha realitzat una entrevista personal amb cadascuna de les candidates i s’ha decidit que Francesc Sais sigui la persona assessora.
Hem comunicat aquesta decisió al govern de la ciutat, i preveiem que al ple municipal del mes de setembre -avui dilluns- s’aprovarà el nomenament de Francesc Sais com assessor del regidor de Guanyem Figueres, José Castellón.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *