L’Ajuntament en pot sortir reforçat

El ple de juny ha estat marcat principalment per l’adaptació que ha hagut de fer l’Ajuntament durant el maig per donar resposta institucional a les necessitats derivades per la COVID-19. Alhora, aquesta adaptació també ens ha permès treballar de forma més transversal entre les àrees.

Així, mentre l’Àrea d’Educació treballava per l’adquisició d’ordinadors per repartir entre els alumnes amb majors mancances, l’Àrea de Serveis Comunitaris s’activava per repartir material escolar i dossiers eductius complementaris. La nostra voluntat sempre ha estat no deixar ningú enrere en el seguiment del curs escolar i l’acompanyament a alumnes i famílies. Aquest repartiment de material preparat per l’Àrea d’Educació de l’Ajuntament l’han dut a terme 5 tècniques del Pla de desenvolupament comunitari que també està donant suport a les famílies en el procés de preinscripció escolar pel proper curs.

Aquest és un exemple de la feina que hi ha al darrera d’un punt de l’ordre dia. Habitatge, serveis socials, educació, comerç, intervenció, serveis comunitaris, etc. tenen al darrere moltes treballadores que, amb encerts i errors, s’han esforçat per col·laborar i compartir una resposta pública que ha estat notable i que cal, en la mesura del possible, mantenir a mesura que es vagi recuperant la normalitat.

José Castellón

Guanyem Figueres

*Article publicat al Setmanari Empordà el 2/6/2020

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *